Vampyrlyft

Vampyrlyft

En kombination av PRP och SkinPen PRP (Vampyrlyft) eller Platelet Rich Plasma är kroppens egna system för läkning och nybildning. Ditt blod består, förutom röda blodkroppar och plasma, av så kallade blodplättar. Dessa innehåller alla de tillväxtfaktorer som behövs för att reparera blodkärl, nervtrådar, hudceller och skapa nytt kollagen. PRP är inget läkemedel utan ett koncentrat av dessa blodplättar som injiceras där din kropps egna förmåga inte räcker till. Eftersom du nyttjar kraften av ditt eget blod kallas denna behandling ofta för ”Vampyrbehandling” Användningsområden: Hudföryngring Solskadad hud Pigmentfläckar Acneärr Bristningar/Sträckmärken Mörka ringar under ögonen. Nyproduktionen av kollagen är en långsam process, men redan efter någon vecka börjar du se en tydlig förbättring av lyster och spänst i huden. Det fulla resultatet ser du efter 4-6 månader. Hållbarhet: Det varierar också men du kan räkna med 12-18 månader innan det är dags för nästa behandling. Det är naturligtvis viktigt att fortsätta att använda hemmaprodukter och en god hudvård.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *