Profhilo Body

Profhilo® Body är vår lösning på behandling av slapp hud på insidan av överarmen och magen. För kvinnor är det särskilt armarnas insida och mage som påverkas av slapp hud. Magen kan särskilt påverkas under t ex graviditet och viktminskning vilket påverkar visuella uttrycket.

Behandling

Vi använder en BAP-teknik (Bio Aesthetic Points) för behandlingen. Injektionstekniken ökar effekten av Profhilo® Body där huden verkar slapp, med förlorad fasthet och hudton samt att den tillför huden en naturlig och långvarig förnyelse på det behandlade området. Produkten injiceras precis under huden vid 10 olika injektionspunkter.

Efter din behandling

Profhilo® Body verkar genom att korrigera effekten av naturligt åldrande och påverkar de fysiologiska processerna i vävnaden vars effekt omfattar minskad återfuktning av huden, förändring av elastisitet och kollagen i dermis med förlust av turgor och hudton. Profhilo® Body främjar remodellering på flera nivåer.

Profhilo® Figura Body Patch är en del av vår kompletta Profhilo® Body-behandling. De sterila engångsmaskerna används på huden efter injektion och har en lugnande och återfuktande effekt.

Profhilo® Figura Body Cream är en multiaktiv kräm för remodellering och toning som ger elasticitet och djup återfuktning. Den är snabbabsorberande och näringsrik med en silkeslen textur.

Fördelar

Profhilo® Body är den perfekta behandlingen på lunchrasten. Behandlingen har flera fördelar. Endast 10 injektionspunkter i varje område. Icke-invasiv då risken för blåmärken och svullnad är minimal samtidigt som det maximerar spridningen av produkten i vävnaden. Det krävs ingen förberedande behandling av dig som kund.

Nackdelar

Kan svida vid injektionstillfället då det är en produkt med mycket hög halt av Hyaluronsyra.