Utbildning

Botox Basic Utbildning

IP Beauty erbjuder privat grundkurs i Botox basic. Som kursdeltagare genomgår du en heldagsutbildning innehållande teori och praktisk träning. Kursens utformning och innehåll ger dig de kunskaper och tekniker du behöver för att efter avslutad kurs kunna påbörja ditt arbete som injektionsbehandlare av Botox. Utbildningen ger dig kunskaper i att behandla de vanligaste behandlingsområdena som glabella, kråksparkar och panna. Kontakt med medicinskt ansvarig läkare förmedlas samt support i initialskede. För att kunna beställa Botox på Apoex krävs det en registrerad firma, ha patient och företagsförsäkring, vara kopplad till IVO som är tillsynsenhet samt ha en ansvarig läkare som står bakom dig för förskrivning av botox som är ett läkemedel. Utbildningen riktar sig endast till legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. Kursen upplägg: Botox som läkemedel Anatomi Verkningsmekanism/biverkningar Indikationer/kontraindikationer Begränsningar Hälsodeklaration Praktiska övningar Fika, frukt och lunch serveras under dagen. Max antal deltagare är 3. Detta för att ni ska få så mycket praktisk övning som möjligt.

Utbildning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *