Fillers

Fyll ut linjer och rynkor, samt skapa volym, till exempel i haka och läppar, och för att framhäva ansiktets definition och lyfta områden som hakan och käklinjen.

Vad är filler?

Fillers består av Hyaluronsyra som är ett fuktbindande sockermolekyl. Detta förekommer helt naturligt i kroppen. Det är kollagen och hyaluronsyra som upprätthåller hudens lager och struktur och medverkar till att ge huden volym och fukt. Med åldern minskar den egna Hyaluronsyran och huden blir slappare. Det uvisar sig då i rynkor och tunnare hud.

I dag används fillers med hyaluronsyra inte bara för att fylla ut linjer och rynkor, utan även för att skapa volym, till exempel i haka och läppar, och för att framhäva ansiktets definition och lyfta områden som hakan och käklinjen. För att kunna leverera dessa nya användningssätt har Galderma utvecklat världens bredaste sortiment av hyaluronsyrabaserade fillers som bygger på två kompletterande tekniker – NASHA™ och OBT™1 Med olika tekniker och gelkonsistenser har behandlare alla verktyg de behöver för att kunna förse sina kunder med individanpassade resultat.

MOLDERM

Den nya generationens högklassiga fillerportfolio med patenterad finjusteringsteknik.

Med den revolutionerande finjusteringstekniken lokaliserar och kanaliserar vi de olika unika egenskaperna hos hyaluronsyra för att skapa den perfekta dermala fillern och biostimulerande produkten.

Detta skapar en filler- och biostimulerande produkt med perfekt balans, utan att kompromissa med kvaliteten. Denna revolutionerande teknik innebär att vi nu lämnar den gamla teknikens föråldrade era och välkomnar framtidens fillers och dess unika egenskaper.

Molderm Lips

En unik produkt, speciellt utvecklad för att bygga läppar. Resultaten är långvariga och utan migration.

Molderm Classic

Är avsedd för korrigering av alla typer av linjer och rynkor i olika delar av ansiktet. Återställer förlorad volym, flexibilitet och elasticitet i vävnad och hud.

Molderm Strong

Tack vare produktens extraordinära elasticitet lyfts rynkor ut ur de djupare hudlagren, och små rynkor kan senare, om det behövs, slätas ut med Molderm Classic. 

Molderm Exact

Är avsedd för områden i ansiktet som kräver särskild uppmärksamhet och precision som näsa, kinder, tinningar och mun.

MOLDERM GLOW – MOLDERM GLOW +

Molderm Glow

Är en del av Molderms banbrytande anti-age-program som också inkluderar Molder Glow +.

Molderm Glow är en icke tvärbunden gel, utformad för att återställa och reparera hudens förlorade elasticitet och fasthet. Molderm Glow återskapar hudens ursprungliga lyster och vitalitet. Dess fuktgivande egenskaper gör den exemplarisk för behandling av torr hud och förebygger och reducerar bildandet av rynkor och fina linjer. 

Molderm Glow +

Är en del av Molderms banbrytande anti-age-program och är utformad för stimulera kroppens egen produktion av kollagen och elastin genom en direkt interaktion med fibroblaster i huden. 

Fördelar

Fyller ut rynkor och skapar volym

Nackdelar

Vid fel injektionsteknik kan filler migrera och lägga sig på stället det ej var tänkt från början. Filler kan komma i ett blodkärl och oklusion kan uppstå vilket är ovanligt, men man ska känna till detta. Skulle detta sker finns akutläkemdel på klinken för att kunna ta hand om en sådan situation.