Microneedling

SkinPen skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras.
Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas.

Behandling

SkinPen skapar kontrollerade mikroskador i huden för att på så sätt stimulera kroppens naturliga sårläkningsprocess, samtidigt som cellskador minimeras. Resultatet blir en effektiv återuppbyggnad av ärrvävnad, utan att den generella hudstrukturen påverkas.

Efter din behandling

Brännande känsla efter behandlingen som kan liknas vid solsveda. Ej röra på behandlat område. Tänk på att byta till rent örngott innan sänggående. Eftervårdsprodukter skickas med för de närmaste dagarna efter behandling.

Fördelar

SkinPen är den första mikroneedling-pennan som godkänts av FDA och är CE-märkt och ISOcertifierad. Passar för alla hudtyper – såväl mörka som ljusa hudtoner. De flesta behandlingar tar ca 40 minuter, och resultatet kommer att vara synligt efter bara 3 behandlingar.

Nackdelar

Rodnad. Övergående och lägger sig efter några timmar eller dagen efter. Viss svullnad kan upplevas relaterat till den kontrollerade inflammationsprocessen som uppstår vid behandling.