ICE PEEL

En avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en ”Quick Fix” som kombinerar potenta
styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Behandling

ICE PEEL är en exklusiv behandling som kombinerar väldokumenterade teknologier. En kort behandling för alla hudtyper. En unik behandling utan obehag och som levererar resultat redan efter första behandlingen. ICE PEEL kan utföras som kur eller enstaka behandling. Behandlingen främjar blodcirkulation och stärker hudens kärlstruktur. Kur vid mer långtids- och djupverkande effekt och som enstaka behandling vid behov av snabb uppfräschning.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Mandelsyran penslas försiktigt på huden under cirka en minut. Detta får sedan ligga på huden en stund och tvättas sedan bort. Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.

Efter din behandling

Ett speciellt serum skickas med efter behandlingen som räcker i cirka en vecka eller längre. Huden känns uppstramad och med ett fint glow.

Fördelar

Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt samt ökad fukt. Behandlingen kan göras i en serie men även som en engångsbehandling/Quickfix.

Nackdelar

Kan sticka och svida lite vid behandling. Eventuellt rodnad vid hyperkänslig hy, därav används effektiv lampa med lupp för att inspektera huden under hela behandlingstillfället.