Profhilo

Profhilo är en renad och stabiliserad Hyaluronsyra av icke animaliskt ursprung, den första organiska injektions-fillern. Detta är en helt ny produkt som är ett mellanting mellan skinbooster och filler. Som Skinbooster erbjuder den fantastisk återfuktning av hud och som filler triggar den collagen och elastinproduktionen.

Behandling

Behandlingen ges med vass kanyl och läggs då i så kallas Bapteknik. Det innebär att att man placerar Profhilo intradermalt 5 punkter per ansiktshalva med 0,2 ml per stick. Efter behandlingen kan brännande känsla upplevas men det lägger sig oftast inom 5-10 minuter. Det är viktigt att inte röra instickställen efter behandling för att undvika hudinfektion.

Efter din behandling

För att uppnå ett bra resultat behandlas du i två, alternativt 3 omgångar med ca 1 månads mellanrum. Det är helt beroende på ursprungsläget. Resultatet varar mellan 8-12 månader varefter ytterligare en behandling efter denna tid behöver göras för att bibehålla resultatet. PROFHILO är lämplig för behandling av ansikte och kropp. Med fokus på bio-remodeling av hudelasticitet. Profhilo bidrar till en lyftande effekt, genom att skapa en stabil spridning i underhuden så att volymen ökar.

Fördelar

Bio-remodeling hyaluronsyra vilket inte bygger volym utan i stället kickar igång huden så förlorad volym får möjlighet att återbildas. En relativt snabb behandling. Ger glow och boostar huden.

Nackdelar

Inhåller ingen lidokain så det kan svida rejält men är snabbt övergående. Det kan bli som små bulor i huden, dessa försvinner inom några dagar. Blåmärken kan uppstå.