Fire And Ice

Denna intensiva kliniska ansiktsbehandlingen har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämna, mjukgöra och underlätta cellförnyelsen. Grundstenen i denna fantastiska behandling är en kombination av två terapeutiska masker.

Behandling

Den extremt kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden med sitt innehåll av potenta fruktsyror och -extrakt, vitaminer och potenta antioxidanter. Den andra masken är den lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque, som är formulerad med natriumhyaluronat och aloe vera med flera aktiva extrakt.

Förutom maskerna används en unik kombination av serum och cremer, och kombinerat kommer denna fantastiska ansiktsbehandling att väcka dina sinnen till liv med en doft av bl.a. varm kanel och fräsch och svalkande pepparmynta. Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

Efter din behandling

För bäst resultat rekommenderar vi att använda IS Clinicals hudvårdsprodukter. Annars fortsätter du bara med de hudprodukter du redan använder. Det kan bli lite fnasigt och torrt i huden kring näsan eller vid andra veck i ansiktet. Det åtgärdas med fuktgivande produkter.

Fördelar

Förnyar hudens yta, reducera fina linjer och rynkor, utjämnar, mjukgör och underlättar cellförnyelsen.

Nackdelar

Kan svida lite under behandlingsprocessen samt flagna hud, men ytterst lite. Det åtgärdas med den hudvårdsrutin du har att återfukta med.