Vampyrlyft

Vampyrlyftskampanj august-september! 1990:- Bokas via Bokadirekt. Ansträngd hy efter en solig sommar? 
Boka dig på ett Vampyrlyft 
PRF (Vampyrlyft) eller Platelet Rich Fibrin är kroppens egna system för läkning och nybildning.  Dessa innehåller alla de tillväxtfaktorer som behövs för att reparera blodkärl, nervtrådar, hudceller och skapa nytt kollagen.
PRF är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv. PRF bygger volym och kan hålla längre än syntetiska fillers efter upprepad behandling.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *