Foaming Enzyme Treatment

Foaming Enzyme Treatment är lämplig för alla hudtyper, som behöver en effektiv exfoliering och uppstramning av fina linjer.

Behandling

Foaming Enzyme Treatment är en professionell behandling som har en kombination av enzymerna från papaya och ananas med glycolsyra. Detta ger en kraftig peeling, utan irritationer. Behandlingen är därför lämplig till alla hudtyper som behöver en effektiv exfoliering och reducering av fina linjer.

Under behandlingen producerar Foaming Enzyme Treatments bio-aktiva ingredienser ett skum som exfolierar och rengör porerna på djupet.

Efter din behandling

Du kommer uppleva en härlig känsla av grundligt rengjord hy med mer glow och en känsla av uppstramning. Vi rekommenderar att använda IS Clinicals produkter, i annat fall fortsätter du dina hudvårdsrutiner med de produkter du redan använder.

Fördelar

Foaming Enzyme Treatment passar till dem som tycker att Fire & Ice behandlingen är för kraftig till deras hud, eller till kunder som önskar behandling varje vecka. Foaming Enzyme Treatment är lämplig för alla hudtyper, som behöver en effektiv exfoliering och uppstramning av fina linjer.

Nackdelar

Eventuellt rodnad vid hyperkänslig hy, därav används effektiv lampa med lupp för att inspektera huden under hela behandlingstillfället. Sällsynt med hudreaktioner av denna behandling.