PRF- Ny behandling på kliniken!

PRF är en helt naturlig behandling och har absolut inga biverkningar. Detta eftersom vi använder tillväxthormoner från patientens egna blod, utan några tillsatser. Det föreligger ingen risk för allergier eller andra komplikationer då allt vi injicerar kommer från patienten själv. PRF bygger volym och kan hålla längre än syntetiska fillers efter upprepad behandling. PRF blir jämnt och fint utan klumpar och ger en sund lyster. Behandlingen kostar betydligt mindre än vanliga fillers och många tycker att det är en stor fördel att använda kroppseget material. Det kan behövas en serie på 1-4 behandlingstillfällen för ett bra resultat. Efter det kan det vara lagom med någon påfyllnad efter cirka 6-8 månader.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *