Entré

Estetiska injektioner, Kungälv

IP Beauty är en klinik i Kungälv, endast 3-5 minuters promenad från Kongahälla Centrum och Kungälvs resecentrum. En ny lag gällande estetiska injektioner har införts sedan 1/7-2021. Detta innebär att du som ny kund måste boka dig på en konsultation minst 48 timmar innan behandling utförs. Är du kund sedan tidigare om det inte gått mer än 6 månader sedan din behandling kan du bortse från detta. Men skulle du som gammal kund vilja göra en helt ny behandling hos mig gäller det 48 timmars betänketid före behandling även för dig.  Min Vision är komma fram till en bra, realistisk och gemensam plan för att förstärka och/eller korrigera och med det öka kundens välmående. Jag erbjuder kunden toxinbehandling, Fillers, IQ Plasma, Microneedling, Kärlsklerosering (borttagning av missprydande kärl på ben) PRP-hår, PRP-vampyrlyft, PRF samt klassiska hudvårdsbehandlingar. IP Beauty är även auktoriserad återförsäljare av IS Clinicals produkter. IS Clinical utvecklas och produceras i USA av Innovative Skincare – ett företag med ett team av experter inom botanisk farmakologi, molekylärbiologi, biokemi och medicin som alla delar ett gemensamt mål – att få människor att uppleva fysiskt och emotionellt välbefinnande genom en välmående hud. Hudvårdsbehandlingarna baseras i huvudsak på produkter från Is Clinicals hudvårds-serie

2 reaktioner på ”Estetiska injektioner, Kungälv”

  1. Tryggare kan ingen vara hos Ingela o bättre behandlingar kunde,kan o kommer jag aldrig få ( kund sen start o innan det😂) rekommenderar med hela mitt❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *